A választás rajtad múlik! Tekintsd meg a vidéki felsőoktatás innovációs teljesítményét és válaszd ki a neked tetsző műszaki- és természettudományos életpályát!

Életpálya

Tudományos kutató, vállalati mérnök, innovatív vállalkozó életpályák

A TiJöttök portál egy olyan kommunikációs felületet kíván nyújtani a mai magyar tudományos élet, így az egyetemek és a kutatás-fejlesztési, illetve innovációs tevékenységet végző fiatalok számára, amelyen látványosan, a szélesebb társadalom számára is bemutathatják munkájukat, emellett pedig a honlapon létrejövő tudásbázis hozzásegíti őket az eredményeik, projektjeik finanszírozásához.

A Ti segítségetekkel egy Magyarországon egyedülálló adatbázis hozhatunk létre, amely nem csak a Ti munkátok eredményeit mutatja be, de segítséget nyújthat szakmai partnerek vagy finanszírozási lehetőségek felkutatásában is.

Ahhoz, hogy átfogó képet adhassunk egy-egy intézmény vagy kutató tevékenységéről, szükségünk van az segítségetekre is! Kérjük, amennyiben kutatás-fejlesztési vagy innovációs tevékenységet végzel, töltsd ki az alábbi adatlapokat és küld el a tijottok@innocenter.hu címre!!

Szeptemberig összegyűjtjük az információkat, ha kérdésünk van a feltöltött információkkal kapcsolatban megkeresünk, majd pedig az ősszel induló kommunikációs kampányunkban bemutatunk Titeket az egész országnak!Portré űrlap
Projekt űrlap

A tudományági besorolás letölthető innen.